Blogi on tarkoitettu kotitalousopetusta tukevaksi opetusmateriaaliksi, jonka sisältö rakentuu media- ja aistikasvatuspainotteisista lähteistä; haluamme korostaa aistikokemuksien merkitystä mediavälitteisessä arjessamme. Blogin tavoitteena on innostaa ja osallistaa, sekä löytämään aistien moniulotteisia merkityksiä osaksi kotitaloustaitoja. Tervetuloa oppilaat ja opettajat uusien aistikokemuksien äärelle!
Torstain kotitalousryhmä 2 makkarapata italialaisittain ja lohkoperunat
Kaikista kuvista muodostuu tarinallinen kokonaisuus, joka esittelee aterian eri ruokalajit. Lautasella olevassa salaattilisäkkessä tulevat esiin hienosti eri raaka-aineiden ominaiset värit ja niiden vaihtelevat muodot, myös asettelu on herkullinen kokonaisuus. Vihreät basilikan lehdet antavat lisäväriä pääruoalle ja antavat vihjeen Välimeren alueen makumaailmasta makkarapadassa. Astioiden neutraalin valkoinen väri nostaa esiin värikkään ruoan ja antaa ruoalle pääosan kuvassa.
Kaikista kuvista muodostuu tarinallinen kokonaisuus, joka esittelee aterian eri ruokalajit. Lautasella olevassa salaattilisäkkessä tulevat esiin hienosti eri raaka-aineiden ominaiset värit ja niiden vaihtelevat muodot, myös asettelu on herkullinen kokonaisuus. Vihreät basilikan lehdet antavat lisäväriä pääruoalle ja antavat vihjeen Välimeren alueen makumaailmasta makkarapadassa. Astioiden neutraalin valkoinen väri nostaa esiin värikkään ruoan ja antaa ruoalle pääosan kuvassa.
VastaaPoistaKuva 5 tyyli sopisi jonneki ravintolaan. Lisukeet antavat lisä väriä ja varmaan makua. Tykään kuva 5 (y)
VastaaPoistaKuva 5 sopi jonneki ravintolaan pöytään. Lisukeet antavat lisä väriä ja varmasti makua. Tykkään kuva 5 (y)
VastaaPoista